Music

Happy Asmara Lalekno Aku Official Video Clip




Artis : Happy Asmara
Judul : Lalekno Aku
Songwriter : Nanang Kliwon (Banyuwangi)
Music Arranger : Nanang Kliwon (Banyuwangi)
Videographer : D’VaStudiopro (Nganjuk)
Video Editor : D’VaStudiopro (Nganjuk)

Lyric :

Wes lalekno Aku,
sing mbiyen nate mbok tresnani,
wes lupakan diriku,
yang dulu pernah kau cintai.

Amergo ku saiki wes nemu,
Ganti seng luweh ngerteni tresnaku.

Ojo disalahne aku wes ninggalne,
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan,
ojo dipaido pancen wes ra jodo,
tak jaluk awakmu golek penggantiku.

Wes lalekno Aku,
sing mbiyen nate mbok tresnani,
wes lupakan diriku,
yang dulu pernah kau cintai.

Amergo ku saiki wes nemu,
Ganti seng luweh ngerteni tresnaku.

Ojo disalahne aku wes ninggalne,
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan,
ojo dipaido pancen wes ra jodo,
tak jaluk awakmu golek penggantiku.

Ojo disalahne aku wes ninggalne,
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan,
ojo dipaido pancen wes ra jodo,
tak jaluk awakmu golek penggantiku.
Golek penggantiku

———————————————————————————————————————–


source

admin
the authoradmin

Laisser un commentaire